Salt la informațiile despre produs
Petitgrain 15ml
1/8
Cu amănuntul
Angro

Uleiul esențial de Petitgrain este derivat din arborele de portocal amar, care are o lungă istorie de utilizare în practicile tradiționale de sănătate. Printre acestea se numără capacitatea sa de a promova relaxarea și de a reduce apariția imperfecțiunilor pielii. Petitgrain este utilizat pe scară largă în industria parfumurilor datorită aromei sale proaspete și ierboase. Petitgrain este, de asemenea, un companion excelent pentru uleiul esențial de lavandă, deoarece au în comun numeroase beneficii cosmetice.

POLITICA DE RETURNARE

Garantăm posibilitatea returnării produselor doar dacă produsul ajunge la dumneavoastră deteriorat la data primirii coletului. Dacă doriți să returnați produsele achiziționate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, furnizând numărul comenzii, o adresă de e-mail de contact și dovada deteriorării.

Transport

Costurile de livrare sunt calculate în timpul procesului de finalizare a comenzii, în funcție de metoda de livrare selectată. Veți vedea suma exactă în rezumatul comenzii, înainte de a plasa comanda.

Fabricație

Produsele noastre sunt fabricate în Pleasant Grove, Utah, SUA, atât la nivel local, cât și global. Suntem parteneri independenți ai doTerra pentru a ne asigura că produsele noastre sunt de înaltă calitate și au o valoare justă.

Faceți cunoștință cu uleiul Petitgrain doTERRA

Instrucțiuni de utilizare:

• Combinați Petitgrain cu ulei de cocos fracționat pentru un masaj relaxant.

• Diluați și aplicați pe piele pentru a ajuta la reducerea aspectului imperfecțiunilor pielii.

• Se combină bine cu alte uleiuri citrice, Cassia, Scorțișoară, Eucalipt, Geranium și Lemongrass.

Instrucțiuni de aplicare:

• Pentru masaj, amestecați 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecați 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecați 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător. Doar pentru uz topic.

Contraindicații:

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Consultați medicul dacă sunteți gravidă sau sunteți în tratament. Evitați contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile. Evitați lumina soarelui și razele UV timp de cel puțin 12 ore după aplicare.

Sfaturi actuale

Pentru a ajuta la reducerea aspectului imperfecțiunilor pielii, luați în considerare adăugarea câtorva picături de ulei de Petitgrain la uleiul fracționat de cocos și aplicarea pe petele sau imperfecțiunile pielii. Atunci când utilizați un ulei esențial nou pe cale locală, poate fi util să testați o doză mică de ulei pe piele pentru a vă asigura că nu provoacă sensibilitate sau iritații ale pielii. Datorită potenței lor, este important să diluați uleiurile esențiale cu un ulei purtător înainte de a le utiliza pe piele pentru a ajuta la minimizarea iritației pielii.

Aprovizionare

De ce Paraguay?

Portocalii amari folosiți pentru uleiul nostru esențial Petitgrain se află în centrul și estul Paraguayului. Paraguay produce ulei esențial Petitgrain de zeci de ani, așa că producătorii au cunoștințele necesare pentru a distila ulei esențial de înaltă calitate. Prin aprovizionarea cu Petitgrain din Paraguay prin inițiativa noastră Co-Impact Sourcing, sprijinim proiectele de dezvoltare a comunității rurale și oferim venituri diversificate micilor fermieri.

Cumpără acum

Cum funcționează?

Paraguay

Petitgrain-ul provine din arborele de portocal amar. Trei uleiuri esențiale sunt derivate din arborele de portocal amar: Petitgrain-ul este distilat din frunzele și crenguțele arborelui, uleiul esențial de Neroli este distilat din flori, iar uleiul de portocală amară este produs prin presarea la rece a cojilor fructelor. Cu toate acestea, același arbore nu poate fi folosit pentru toate cele trei uleiuri, din cauza momentului limită. Acesta este unul dintre motivele pentru care ne aprovizionăm cu uleiul esențial de Petitgrain din Paraguay, iar uleiul esențial de Neroli din Egipt.

Petitgrain-ul nostru provine de la mici producători din Paraguay, care cultivă, recoltează și distilează uleiul pe propriul teren. Mulți fermieri îl folosesc ca pe un fel de cont de „economii” – atunci când au nevoie de fonduri suplimentare pentru ceva (de exemplu, școală), recoltează copacii, produc uleiul și apoi îl vând pentru venitul suplimentar necesar. Copacii pot fi recoltați de până la două ori pe an, iar frunzele și crenguțele care au fost deja distilate sunt folosite ca mulci, combustibil pentru unitățile de distilare sau ca hrană pentru animale.

Cumpără acum

Beneficii principale

  • Uleiul de petitgrain are o aromă proaspătă, florală și adesea ierboasă.
  • Proprietățile relaxante ale uleiului esențial de Petitgrain pot fi benefice pentru un masaj.
  • Reduce aspectul imperfecțiunilor pielii, ideal a se utiliza înainte de aplicarea cremei hidratante.
  • Aplicarea uleiurilor de Petitgrain poate promova senzații de calmare și relaxare.

Asigurarea administrării ecologice în Paraguay

Portocalii amari cresc în tot Paraguayul. Cu toate acestea, producția a scăzut în ultimele decenii, lăsând plantațiile, precum și copacii sălbatici, nerecoltați din cauza lipsei de cerere. Din păcate, terenurile forestiere sunt distruse într-un ritm alarmant în estul Paraguayului, astfel încât acești copaci și bogata biodiversitate a pădurilor atlantice din acea zonă sunt amenințate.

Fermierii din Paraguay care produc Petitgrain produc și o serie de alte culturi. Mulți fermieri la scară largă își vor defrișa complet terenurile, plantând doar soia sau porumb. Acest lucru epuizează solul și elimină habitatul pentru animale. Încurajarea fermierilor să își diversifice câmpurile și să producă ulei esențial de Petitgrain nu numai că le oferă fermierilor un venit divers, dar oferă și alternative ecologice pentru utilizarea terenurilor. Am legat acest proiect de o inițiativă de dezvoltare rurală derulată de Fundación Paraguaya. Producătorii organizați pot colabora cu Fundación Paraguaya pentru a solicita fondurile necesare pentru a construi sau renova distilatoarele lor locale. Aprovizionarea din Paraguay oferă fermierilor o alternativă viabilă din punct de vedere economic la terenurile defrișate, contribuind dramatic la protejarea zonelor rămase din pădurea tropicală atlantică din estul Paraguayului.

S-ar putea să vă placă și