Salt la informațiile despre produs
Copaiba 15ml
1/9
Cu amănuntul
Angro

Uleiul esențial de copaiba provine dintr-un arbore tropical parfumat, originar din America de Sud. Încă din secolul al XVI-lea, uleiul esențial de copaiba a fost utilizat în practicile tradiționale de sănătate de către nativii din nordul și nord-estul Braziliei. Uleiul de copaiba este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice, inclusiv săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri, datorită capacității sale de a calma pielea. Aplicați topic în combinație cu un ulei purtător sau o cremă hidratantă pentru față pentru a ajuta la menținerea unui aspect sănătos al pielii.

POLITICA DE RETURNARE

Garantăm posibilitatea returnării produselor doar dacă produsul ajunge la dumneavoastră deteriorat la data primirii coletului. Dacă doriți să returnați produsele achiziționate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, furnizând numărul comenzii, o adresă de e-mail de contact și dovada deteriorării.

Transport

Costurile de livrare sunt calculate în timpul procesului de finalizare a comenzii, în funcție de metoda de livrare selectată. Veți vedea suma exactă în rezumatul comenzii, înainte de a plasa comanda.

Fabricație

Produsele noastre sunt fabricate în Pleasant Grove, Utah, SUA, atât la nivel local, cât și global. Suntem parteneri independenți ai doTerra pentru a ne asigura că produsele noastre sunt de înaltă calitate și au o valoare justă.

Faceți cunoștință cu uleiul de Copaiba doTERRA

Instrucțiuni de utilizare:

• Adaugă Copaiba la crema ta hidratantă zilnică pentru a îmbunătăți aspectul pielii cu aspect sănătos.

• După o activitate intensă, aplicați Copaiba cu ulei fracționat de cocos pe picioare pentru un masaj relaxant.

Instrucțiuni de aplicare:

Topic: Pentru masaj, amestecați 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecați 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecați 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător. Doar pentru uz topic.

Contraindicații:

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Consultați medicul dacă sunteți gravidă sau sunteți în tratament. Evitați contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile.


Copaiba:

Un parfum personal

Folosește Copaiba ca parte a propriului tău parfum personalizat! Printre uleiurile care se amestecă bine cu uleiul esențial de Copaiba se numără mușețelul roman, lemnul de cedru, lemnul de santal, tămâia sau ylang ylang. Alege-ți preferatul dintre aceste uleiuri sau alege-ți propriul parfum și creează-ți propriul amestec de parfumuri într-o sticlă cu rolă! După ce ți-ai creat parfumul, pur și simplu umple restul sticlei cu ulei de cocos fracționat.

Cumpără acum

Aprovizionare

De ce Brazilia?

Copacii de copaiba cresc în America de Sud tropicală, în special de-a lungul Amazonului din Brazilia. Bazinul fluviului Amazon are o umiditate de aproximativ 80-85% pe tot parcursul anului, cu o medie de 237 cm de ploaie pe an. Datorită poziției sale pe ecuator, pădurea amazoniană primește 12 ore de soare în fiecare zi a anului. Aceste condiții unice sunt excepționale pentru creșterea copacilor de copaiba.

Cumpără acum

Cum funcționează?

Brazilia

Uleiul esențial este distilat cu abur din oleorășina arborelui Copaiba. Un arbore Copaiba este extras pentru oleorășina sa, similar modului în care se recoltează siropul de arțar. Timp de șase luni pe an, copacii Copaiba din Amazon sunt inaccesibili. Cu toate acestea, Amazonul are parte de sezonul ploios în fiecare an, din ianuarie până în iunie. În această perioadă, râul și afluenții săi cresc în medie cu 6 m sau mai mult, ceea ce înseamnă că se poate ajunge la copacii Copaiba cu barca.

Când un copac este lovit pentru prima dată, acesta eliberează un volum inițial de oleorășină. Gaura este apoi astupată, iar copacul este revizitat o dată sau de două ori pe an. Cantitatea de oleorășină pe care o produce un copac de Copaiba este legată de diametrul copacului, de dimensiunea coronamentului copacului și de amplasarea sa în coronamentul junglei, dar fiecare copac poate produce între 2 și 6 litri de oleorășină anual. Un copac de Copaiba poate trăi până la 400 de ani și poate crește peste 30 m înălțime.

Cumpără acum

Beneficii principale

  • Considerat unul dintre cele mai utile uleiuri esențiale, cu nenumărate aplicații și beneficii.
  • Un ulei versatil, Copaiba poate fi utilizat topic.
  • Parfum lemnos, rășinos și pământos.
  • Poate fi combinat cu un ulei purtător sau o cremă hidratantă pentru față pentru a susține un aspect sănătos al pielii.

Generarea de locuri de muncă de-a lungul Amazonului

Comunitățile din regiunea rurală a Amazonului se numără printre cele mai afectate de sărăcie din Brazilia, parțial din cauza lipsei de sprijin pentru micii fermieri. doTERRA colaborează cu familiile locale de cultivatori pentru a se aproviziona cu ulei esențial de Copaiba. Iată cum i-a afectat acest lucru pe cultivatorii care locuiesc de-a lungul râului Amazon în Brazilia:

  • Mijloacele de trai a cel puțin 3.000 de culegători sunt susținute în prezent de doTERRA.
  • În trecut, recoltatorilor nu li se garanta un preț corect pe piață, iar vânzările erau neregulate. Datorită doTERRA, aceștia sunt acum plătiți cu un preț corect, în mod regulat și fiabil.

S-ar putea să vă placă și