Salt la informațiile despre produs
dōTERRA Serenity™ 15 ml
1/16
Cu amănuntul
Angro

dōTERRA Serenity este un amestec liniștitor de uleiuri esențiale care promovează liniștea și relaxarea. dōTERRA Serenity combină uleiuri esențiale renumite pentru capacitatea lor de a calma emoțiile. Aplicați local înainte de culcare pentru a ajuta la reducerea grijilor și a vă pregăti pentru un somn odihnitor. Uleiurile esențiale de cedru, lemn de Ho și vetiver conferă acestui amestec o aromă profundă.

POLITICA DE RETURNARE

Garantăm posibilitatea returnării produselor doar dacă produsul ajunge la dumneavoastră deteriorat la data primirii coletului. Dacă doriți să returnați produsele achiziționate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail, furnizând numărul comenzii, o adresă de e-mail de contact și dovada deteriorării.

Transport

Costurile de livrare sunt calculate în timpul procesului de finalizare a comenzii, în funcție de metoda de livrare selectată. Veți vedea suma exactă în rezumatul comenzii, înainte de a plasa comanda.

Fabricație

Produsele noastre sunt fabricate în Pleasant Grove, Utah, SUA, atât la nivel local, cât și global. Suntem parteneri independenți ai doTerra pentru a ne asigura că produsele noastre sunt de înaltă calitate și au o valoare justă.

Faceți cunoștință cu uleiul dōTERRA Serenity™

Instrucțiuni de utilizare:

• Aplicați pe tălpi înainte de culcare pentru a vă relaxa înainte de culcare, utilizați împreună cu capsulele moi dōTERRA Serenity Restful Complex

• Adăugați 2-3 picături într-o baie caldă cu săruri Epsom pentru a crea o experiență relaxantă și revigorantă

• Aplicați 2-3 picături pe ceafă sau pe inimă pentru senzații de calm și pace

Instrucțiuni de aplicare:

Topic: Pentru masaj, amestecați 5 picături cu 10 ml de ulei purtător. Pentru baie, amestecați 5 picături cu 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecați 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător.

Contraindicații:

A se utiliza doar diluat. Nu luați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau sub supraveghere medicală, consultați medicul. A se evita contactul cu ochii, urechile interne, fața, zonele sensibile și mucoasele. În caz de contact cu pielea, diluați din abundență cu un ulei purtător.

Aprovizionare

Parteneriatele extinse și sustenabile de aprovizionare permit companiei doTERRA să producă uleiuri și amestecuri exclusive, brevetate, care păstrează puritatea și potența fiecărei plante.

Lavandă

Din punct de vedere istoric, Bulgaria a găzduit unele dintre cele mai importante centre de cercetare, dezvoltare și producție de uleiuri esențiale din lume. Cu toate acestea, acest lucru a eșuat în era postcomunistă din cauza sprijinului financiar acordat de guvern pentru grâu, floarea-soarelui și porumb. Acesta este motivul pentru care am înființat fabrica Esseterre în Dobrich, Bulgaria, unde producem ulei esențial de lavandă.

Lavandă 15 ml

Lavandă 15 ml

€47,00
€47,00

Ylang Ylang

În Nosy Be – insula Madagascar de unde se extrage ylang-ylang – asistența medicală fiabilă poate fi dificil de obținut. Din acest motiv, a fost înființată o clinică mobilă pentru a oferi satelor truse de prim ajutor, uleiuri esențiale și alte resurse, precum și instruire pentru utilizarea corectă a acestor resurse.

Ylang Ylang 15ml

Ylang Ylang 15ml

€71,00
€71,00

Ce este înăuntru?

Cedru

Cunoscut pentru nuanța sa bogată și parfumul cald, lemnos, uleiul esențial de cedru oferă o multitudine de beneficii pentru piele. Lemnul de cedru este considerat unul dintre cele mai calmante uleiuri și ajută la crearea unui mediu calmant la sfârșitul unei zile lungi. Este originar din climatele reci, prosperând la altitudini mari și crescând până la 30 m. Aplicat local, cedrul are proprietăți de purificare. În plus, cedrul este frecvent utilizat în terapia prin masaj pentru a relaxa și a calma mintea și corpul.

Lemn de santal hawaian

Obținut din surse sustenabile din Big Island Hawaii, lemnul de santal hawaian are proprietăți calmante și promovează un ten cu aspect tineresc. Lemnul de santal este foarte benefic pentru piele, fiind foarte căutat în produsele de îngrijire a corpului și a pielii. Acest ulei esențial bogat, cu miros dulce, a fost folosit de mii de ani pentru a insufla calm. Proprietățile sale calmante și revigorante îl fac un ulei perfect pentru a fi încorporat în masaj.

Lavandă

Cu aroma sa distinctă și nenumăratele aplicații, uleiul de lavandă a devenit unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau lavanda pentru baie. De atunci, mulți au descoperit multitudinea de alte beneficii pe care le are. Lavanda este utilizată pe scară largă în cosmetice și parfumuri pentru capacitatea sa de a promova o piele sănătoasă și curată. Beneficiile sale versatile fac din lavandă un ulei esențial de care trebuie să ții cont oriunde te duci.



Maghiran

Măghiranul era cunoscut de greci și romani ca simbol al fericirii. Recunoscut în mod obișnuit pentru capacitatea sa de a condimenta mâncărurile, uleiul esențial de măghiran este un aditiv culinar unic. Aroma erbacee a uleiului de măghiran poate fi folosită în supe, tocănițe, dressinguri și sosuri. În Germania, această plantă este cunoscută sub numele de „Iarba Gâștei” pentru utilizarea sa tradițională la friptura gâștelor.



Mușețel roman

Mușețelul roman crește aproape de pământ, ajungând doar până la 30 de centimetri înălțime. Are frunze gri-verzui, flori care seamănă cu o margaretă și miroase a măr. Planta a fost supranumită „medicul plantei” deoarece are efecte pozitive asupra plantelor care cresc în apropiere. Romanii antici foloseau uleiul de mușețel roman pentru curaj în timpul războiului. Deși cea mai comună utilizare a mușețelului este în ceai, mușețelul roman poate fi găsit și în creme de față, vopsele de păr, șampoane și parfumuri.

Ylang Ylang

Uleiul esențial de Ylang Ylang este derivat din florile în formă de stea ale arborelui tropical Ylang Ylang. Acest ulei esențial este utilizat pe scară largă în fabricarea parfumurilor și în aromaterapie și a fost folosit în ceremonii religioase și de nuntă timp de secole. Ylang Ylang este frecvent utilizat în produse luxoase pentru păr și piele pentru aroma sa bogată și dulce, precum și pentru proprietățile sale protectoare. Ylang Ylang este, de asemenea, cunoscut pentru că promovează calmul și îmbunătățește starea de spirit.


Beneficii principale

  • Acest amestec unic de Serenity ajută utilizatorul să experimenteze senzații de liniște și relaxare.
  • Poate ajuta la calmarea emoțiilor și la liniștirea simțurilor în momentele de emoție intensă
  • Seninătatea poate fi simțită instantaneu atunci când este aplicată local.

S-ar putea să vă placă și