Μετάβαση στις πληροφορίες προϊόντος
Κοπάιμπα 15ml
1/9
Λιανική πώληση
Χονδρική πώληση

Το αιθέριο έλαιο Copaiba προέρχεται από ένα αρωματικό τροπικό δέντρο που προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Από τον 16ο αιώνα, το αιθέριο έλαιο Copaiba χρησιμοποιείται σε παραδοσιακές πρακτικές υγείας από τους ιθαγενείς της βόρειας και βορειοανατολικής Βραζιλίας. Το έλαιο Copaiba χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά προϊόντα, όπως σαπούνια, κρέμες, λοσιόν και αρώματα, λόγω της ικανότητάς του να καταπραΰνει το δέρμα. Εφαρμόστε τοπικά σε συνδυασμό με ένα λάδι βάσης ή μια ενυδατική κρέμα προσώπου για να υποστηρίξετε την υγιή όψη του δέρματος.

Πολιτική επιστροφών

Εγγυόμαστε τη δυνατότητα επιστροφής προϊόντων μόνο σε περίπτωση που το προϊόν έρθει σε εσάς κατεστραμμένο κατά την ημερομηνία παραλαβής του δέματος. Εάν θέλετε να επιστρέψετε τα αγορασμένα προϊόντα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, παρέχοντας τον αριθμό παραγγελίας σας, τη διεύθυνση email επικοινωνίας και αποδεικτικά στοιχεία για τη ζημιά.

Αποστολή

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, ανάλογα με την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής. Θα δείτε το ακριβές ποσό στη σύνοψη κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, πριν από την υποβολή της παραγγελίας.

Βιομηχανοποίηση

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στο Pleasant Grove της Γιούτα, ΗΠΑ, τόσο τοπικά όσο και παγκοσμίως. Είμαστε ανεξάρτητοι συνεργάτες της doTerra για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και έχουν δίκαιη αξία.

Γνωρίστε το λάδι doTERRA Copaiba

Οδηγίες χρήσης:

• Προσθέστε Copaiba στην καθημερινή σας ενυδατική κρέμα για να βελτιώσετε την εμφάνιση ενός υγιούς δέρματος.

• Μετά από έντονη δραστηριότητα, εφαρμόστε Copaiba με κλασματικό λάδι καρύδας στα πόδια για ένα καταπραϋντικό μασάζ.

Οδηγίες εφαρμογής:

Τοπική χρήση: Για μασάζ, αναμίξτε 5 σταγόνες με 10 ml έλαιο βάσης. Για μπάνιο, αναμίξτε 5 σταγόνες με 5 ml έλαιο βάσης. Για αρωματισμό, αναμίξτε 1 σταγόνα με 10 σταγόνες έλαιο βάσης. Μόνο για τοπική χρήση.

Αντενδείξεις:

Πιθανή ευαισθησία του δέρματος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος ή βρίσκεστε σε θεραπεία. Αποφύγετε τα μάτια, το εσωτερικό των αυτιών και τις ευαίσθητες περιοχές.


Κοπαΐμπα:

Ένα προσωπικό άρωμα

Χρησιμοποιήστε το Copaiba ως μέρος του δικού σας, εξατομικευμένου αρώματος! Τα έλαια που συνδυάζονται καλά με το αιθέριο έλαιο Copaiba περιλαμβάνουν το Ρωμαϊκό Χαμομήλι, το Κέδρο, το Σανταλόξυλο, το Λιβάνι ή το Υλάνγκ Υλάνγκ. Επιλέξτε το αγαπημένο σας από αυτά τα έλαια ή διαλέξτε το δικό σας και δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό μείγμα αρωμάτων σε ένα μπουκάλι με ρολό! Αφού δημιουργήσετε το άρωμά σας, απλώς γεμίστε το υπόλοιπο μπουκάλι με Κλασματωμένο Λάδι Καρύδας.

Ψωνίστε τώρα

Προμήθεια

Γιατί Βραζιλία;

Τα δέντρα Copaiba αναπτύσσονται στην τροπική Νότια Αμερική, ειδικά κατά μήκος του Αμαζονίου στη Βραζιλία. Η λεκάνη απορροής του ποταμού Αμαζονίου παρουσιάζει υγρασία περίπου 80-85% όλο το χρόνο με μέσο όρο βροχόπτωσης 90 ίντσες ετησίως. Λόγω της θέσης του στον ισημερινό, το τροπικό δάσος του Αμαζονίου δέχεται 12 ώρες ηλιακού φωτός κάθε μέρα του χρόνου. Αυτές οι μοναδικές συνθήκες είναι εξαιρετικές για την καλλιέργεια δέντρων Copaiba.

Ψωνίστε τώρα

Πώς λειτουργεί;

Βραζιλία

Το αιθέριο έλαιο αποστάζεται με ατμό από την ελαιορητίνη του δέντρου Copaiba. Ένα δέντρο Copaiba συλλέγεται με τρυπάνι για την ελαιορητίνη του, με παρόμοιο τρόπο όπως συλλέγεται το σιρόπι σφενδάμου. Για έξι μήνες του χρόνου, τα δέντρα Copaiba του Αμαζονίου είναι απρόσιτα. Ωστόσο, ο Αμαζόνιος βιώνει την περίοδο των βροχών του κάθε χρόνο, από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το ύψος του ποταμού και των παραποτάμων του ανέρχεται κατά μέσο όρο σε 6 μέτρα (20 πόδια) ή περισσότερο, πράγμα που σημαίνει ότι τα δέντρα Copaiba είναι προσβάσιμα με βάρκα.

Όταν ένα δέντρο χτυπιέται για πρώτη φορά, παράγει έναν αρχικό όγκο ελαιορητίνης. Στη συνέχεια, η τρύπα σφραγίζεται και το δέντρο ξαναεπισκέπτεται μία ή δύο φορές το χρόνο. Η ποσότητα ελαιορητίνης που παράγει ένα δέντρο Copaiba σχετίζεται με τη διάμετρο του δέντρου, το μέγεθος του θόλου του δέντρου και τη θέση του μέσα στο θόλο της ζούγκλας, αλλά κάθε δέντρο μπορεί να παράγει κάπου μεταξύ 2 και 6 λίτρων ελαιορητίνης ετησίως. Ένα δέντρο Copaiba μπορεί να ζήσει έως και 400 χρόνια και να φτάσει σε ύψος πάνω από 30 μέτρα.

Ψωνίστε τώρα

Κύρια οφέλη

  • Θεωρείται ένα από τα πιο χρήσιμα αιθέρια έλαια με αμέτρητες εφαρμογές και οφέλη.
  • Ένα ευέλικτο έλαιο, το Copaiba, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά.
  • Ξυλώδες, ρητινώδες και γήινο άρωμα.
  • Μπορεί να συνδυαστεί με ένα λάδι βάσης ή ενυδατική κρέμα προσώπου για να βοηθήσει στην υποστήριξη μιας υγιούς επιδερμίδας.

Δημιουργία θέσεων εργασίας κατά μήκος του Αμαζονίου

Οι κοινότητες στην αγροτική περιοχή του Αμαζονίου είναι από τις πιο φτωχές στη Βραζιλία, εν μέρει λόγω της έλλειψης υποστήριξης για τους μικροκαλλιεργητές. Η doTERRA συνεργάζεται με τοπικές οικογένειες που συγκομίζουν για να προμηθευτεί αιθέριο έλαιο Copaiba. Δείτε πώς αυτό έχει επηρεάσει τους συγκομιστές που ζουν κατά μήκος του ποταμού Αμαζονίου στη Βραζιλία:

  • Τα μέσα διαβίωσης τουλάχιστον 3.000 θεριζοαλωνιστών υποστηρίζονται επί του παρόντος από το doTERRA.
  • Στο παρελθόν, οι μηχανές συγκομιδής δεν είχαν εγγυημένη μια δίκαιη τιμή αγοράς και οι πωλήσεις ήταν ακανόνιστες. Χάρη στην doTERRA, τώρα πληρώνονται μια δίκαιη τιμή σε τακτική και αξιόπιστη βάση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει