Μετάβαση στις πληροφορίες προϊόντος
dōTERRA Serenity™ 15ml
1/16
Λιανική πώληση
Χονδρική πώληση

Το dōTERRA Serenity είναι ένα γαλήνιο μείγμα αιθέριων ελαίων που προάγει την ηρεμία και τη χαλάρωση. Το dōTERRA Serenity συνδυάζει αιθέρια έλαια γνωστά για την ικανότητά τους να ηρεμούν τα συναισθήματα. Εφαρμόστε τοπικά πριν τον ύπνο για να μειώσετε την ανησυχία και να προετοιμαστείτε για έναν ξεκούραστο ύπνο. Τα αιθέρια έλαια κέδρου, ξύλου Ho και βετιβέρ δίνουν σε αυτό το μείγμα ένα άρωμα γης.

Πολιτική επιστροφών

Εγγυόμαστε τη δυνατότητα επιστροφής προϊόντων μόνο σε περίπτωση που το προϊόν έρθει σε εσάς κατεστραμμένο κατά την ημερομηνία παραλαβής του δέματος. Εάν θέλετε να επιστρέψετε τα αγορασμένα προϊόντα, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, παρέχοντας τον αριθμό παραγγελίας σας, τη διεύθυνση email επικοινωνίας και αποδεικτικά στοιχεία για τη ζημιά.

Αποστολή

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, ανάλογα με την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής. Θα δείτε το ακριβές ποσό στη σύνοψη κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, πριν από την υποβολή της παραγγελίας.

Βιομηχανοποίηση

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στο Pleasant Grove της Γιούτα, ΗΠΑ, τόσο τοπικά όσο και παγκοσμίως. Είμαστε ανεξάρτητοι συνεργάτες της doTerra για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και έχουν δίκαιη αξία.

Γνωρίστε το doTERRA dōTERRA Serenity™ Oil

Οδηγίες χρήσης:

• Εφαρμόστε στα κάτω άκρα των ποδιών πριν τον ύπνο για να χαλαρώσετε, χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με τις μαλακές κάψουλες dōTERRA Serenity Restful Complex

• Προσθέστε 2–3 σταγόνες σε ένα ζεστό μπάνιο με άλατα Epsom για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική, αναζωογονητική εμπειρία

• Εφαρμόστε 2–3 σταγόνες στο πίσω μέρος του λαιμού ή στην καρδιά για αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης

Οδηγίες εφαρμογής:

Τοπική χρήση: Για μασάζ, αναμίξτε 5 σταγόνες με 10 ml έλαιο βάσης. Για μπάνιο, αναμίξτε 5 σταγόνες με 5 ml έλαιο βάσης. Για αρωματισμό, αναμίξτε 1 σταγόνα με 10 σταγόνες έλαιο βάσης.

Αντενδείξεις:

Χρησιμοποιήστε μόνο αραιωμένο. Μην λαμβάνετε περισσότερο από μία σταγόνα την ημέρα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εάν είστε έγκυος ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μάτια, το εσωτερικό των αυτιών, το πρόσωπο, τις ευαίσθητες περιοχές και τους βλεννογόνους. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, αραιώστε γενναιόδωρα με λάδι βάσης.

Προμήθεια

Οι εκτεταμένες, βιώσιμες συνεργασίες προμηθειών δίνουν τη δυνατότητα στην doTERRA να παράγει αποκλειστικά, ιδιόκτητα έλαια και μείγματα που διατηρούν την καθαρότητα και τη δραστικότητα κάθε φυτού.

Λεβάντα

Ιστορικά, η Βουλγαρία φιλοξενούσε μερικές από τις κορυφαίες παγκοσμίως ερευνητικές, αναπτυξιακές και παραγωγικές μονάδες αιθέριων ελαίων. Ωστόσο, αυτή η προσπάθεια σταμάτησε κατά την μετακομμουνιστική εποχή λόγω της οικονομικής στήριξης της κυβέρνησης για το σιτάρι, τον ηλίανθο και το καλαμπόκι. Αυτό μας ενέπνευσε να ιδρύσουμε την εγκατάσταση Esseterre στο Ντόμπριτς της Βουλγαρίας, όπου παράγουμε αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Λεβάντα 15 ml

Λεβάντα 15 ml

€47,00
€47,00

Υλάνγκ Υλάνγκ

Στο Νόσι Μπε – το νησί της Μαδαγασκάρης από όπου προέρχεται το υλάνγκ-υλάνγκ – μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί αξιόπιστη υγειονομική περίθαλψη. Εξαιτίας αυτού, έχει δημιουργηθεί μια κινητή κλινική υγείας για να παρέχει στα χωριά κιτ πρώτων βοηθειών, αιθέρια έλαια και άλλους πόρους, καθώς και εκπαίδευση για την κατάλληλη χρήση αυτών των πόρων.

Υλάνγκ Υλάνγκ 15ml

Υλάνγκ Υλάνγκ 15ml

€71,00
€71,00

Τι υπάρχει μέσα;

Κέδρος

Γνωστό για την πλούσια απόχρωση και το ζεστό, ξυλώδες άρωμά του, το αιθέριο έλαιο κέδρου προσφέρει μια πληθώρα οφελών για το δέρμα. Το κέδρο θεωρείται ένα από τα πιο γειωτικά έλαια και βοηθά στη δημιουργία ενός ηρεμιστικού περιβάλλοντος στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας. Προέρχεται από ψυχρά κλίματα, ευδοκιμεί σε μεγάλα υψόμετρα και φτάνει έως και τα 30 μέτρα. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, το κέδρο έχει καθαριστικές ιδιότητες. Επιπλέον, το κέδρο χρησιμοποιείται συχνά στη θεραπεία μασάζ για να χαλαρώσει και να καταπραΰνει το μυαλό και το σώμα.

Χαβανέζικο σανταλόξυλο

Προερχόμενο από βιώσιμες πηγές από το Μεγάλο Νησί της Χαβάης, το Χαβανέζικο Σανταλόξυλο έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και προάγει μια νεανική όψη στην επιδερμίδα. Το σανταλόξυλο είναι πολύ ευεργετικό για το δέρμα, καθιστώντας το ιδιαίτερα περιζήτητο σε προϊόντα περιποίησης σώματος και δέρματος. Αυτό το πλούσιο, γλυκό άρωμα αιθέριου ελαίου χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για να προσφέρει ηρεμία. Οι γεμιστικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό λάδι για μασάζ.

Λεβάντα

Με το ξεχωριστό άρωμά του και τις αμέτρητες εφαρμογές του, το λάδι λεβάντας έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή αιθέρια έλαια. Στην αρχαιότητα, οι Ρωμαίοι και οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν λεβάντα για μπάνιο. Από τότε, πολλοί έχουν ανακαλύψει την πληθώρα άλλων οφελών που έχει. Η λεβάντα χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά και αρώματα για την ικανότητά της να προάγει την υγιή, καθαρή επιδερμίδα. Τα ευέλικτα οφέλη της καθιστούν τη λεβάντα ένα αιθέριο έλαιο που πρέπει να έχετε πάντα πρόχειρο.



Μαντζουράνα

Η μαντζουράνα ήταν γνωστή στους Έλληνες και τους Ρωμαίους ως σύμβολο ευτυχίας. Ευρέως γνωστό για την ικανότητά της να προσθέτει καρύκευμα στα φαγητά, το αιθέριο έλαιο μαντζουράνας είναι ένα μοναδικό πρόσθετο μαγειρικής. Η ποώδης γεύση του ελαίου μαντζουράνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σούπες, μαγειρευτά, ντρέσινγκ και σάλτσες. Στη Γερμανία, αυτό το βότανο είναι γνωστό ως το «Βότανο της Χήνας» για την παραδοσιακή του χρήση στο ψήσιμο χήνων.



Ρωμαϊκό Χαμομήλι

Το Ρωμαϊκό Χαμομήλι φύεται κοντά στο έδαφος, φτάνοντας σε ύψος μόνο 30 εκατοστά. Έχει γκριζοπράσινα φύλλα, άνθη που μοιάζουν με μαργαρίτα και μυρίζει σαν μήλο. Το φυτό έχει ονομαστεί «ο γιατρός του φυτού» επειδή έχει θετικές επιδράσεις στα φυτά που αναπτύσσονται κοντά. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν το λάδι του Ρωμαϊκού Χαμομηλιού για θάρρος κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ενώ η πιο συνηθισμένη χρήση του Χαμομηλιού είναι στο τσάι, το Ρωμαϊκό Χαμομήλι μπορεί επίσης να βρεθεί σε κρέμες προσώπου, βαφές μαλλιών, σαμπουάν και αρώματα.

Υλάνγκ Υλάνγκ

Το αιθέριο έλαιο Ylang Ylang προέρχεται από τα άνθη σε σχήμα αστεριού του τροπικού δέντρου Ylang Ylang. Αυτό το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται εκτενώς στην παρασκευή αρωμάτων και στην αρωματοθεραπεία, και έχει χρησιμοποιηθεί σε θρησκευτικές και γαμήλιες τελετές εδώ και αιώνες. Το Ylang Ylang χρησιμοποιείται συχνά σε πολυτελή προϊόντα για τα μαλλιά και το δέρμα για το πλούσιο, γλυκό άρωμά του, αλλά και για τις προστατευτικές του ιδιότητες. Το Ylang Ylang είναι επίσης γνωστό ότι προάγει την ηρεμία και βελτιώνει τη διάθεση.


Κύρια οφέλη

  • Αυτό το μοναδικό μείγμα Serenity βοηθά τον χρήστη να βιώσει συναισθήματα ηρεμίας και χαλάρωσης.
  • Μπορεί να βοηθήσει στην ηρεμία των συναισθημάτων και στην καταπράυνση των αισθήσεων σε στιγμές έντονης συγκίνησης
  • Η ηρεμία γίνεται αισθητή αμέσως όταν εφαρμόζεται τοπικά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει